dimecres, 17 d’abril del 2013

Crear un blog i exportar els enllaços de Diigo

Per tenir una còpia extra dels marcadors socials guardats al teu compte de Diigo, es pot fer que aquest servei envïi automàticament les entrades que afegim al nostre compte a un blog. Es pot fer servir, per exemple, un blog de Blogger.

Aquesta opció i algunes més, igualment interessants, es troben a les eines de Diigo (http://diigo.com/tools) un cop has iniciat sessió.


Cap a la part de baix, a Web services, hi ha l'opció auto blog post. Aquesta es pot configurar perquè cada nova entrada (pública) que entrem a Diigo també es publiqui automàticament com a entrada al nostre blog. Funciona amb Wordpress, Blogger i altres serveis de blog.

Una altra cosa que podem afegir a aquest blog automatitzat és un núvol d'etiquetes generat a partir de les nostres entrades a Diigo. És, també a la mateixa pàgina d'eines de Diigo, l'opció Tagrolls. Aquest núvol d'etiquetes es podrà inserir, per exemple, com a gadget a la barra lateral del blog.

Dues opcions més que també valen la pena són Exportar els marcadors (export your library), per guardar una còpia de tot allò que hem guardat a Diigo, i Save to delicious: si tenim un compte de delicious, tots els marcadors de Diigo també s'afegiran automàticament a delicious i així en disposarem d'una còpia extra de tot!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.