dimarts, 7 de maig del 2013

Extensions útils per a Firefox i Chrome

Decidir quines extensions per al nostre navegador d’internet són més útils depèn de les preferències, hàbits i feina de cadascú en particular.



Aquestes són algunes extensions que em semblen molt recomanables.
Fixeu-vos que la majoria es troben desactivades, perquè no les utilitzo constantment, però a un moment donat són extremadament útils i poden estalviar moltíssim temps i esforç.

Per a Firefox:



Per a Chrome:

Ja vaig comentar que a Chrome utilitzo una bona llista de les seves aplicacions (que són més que res una drecera en forma d’icona a serveis web optimitzats per al navegador). També faig servir una sèrie d’extensions, novament deshabilitades la majoria, tret que vulgui utilitzar-les, i que en part se solapen amb les de Firefox:








Per a altres navegadors no tan populars, com Safari i Opera, també hi ha una extensa oferta d’extensions. Algunes de les que consider bàsiques, com Adblock, també estan disponibles per a aquests browsers.

Pots trobar informació en detall sobre cadascuna de les extensions a les respectives webs de Mozilla Firefox Addons, Chrome Web Store, Safari Extensions i Opera extensions. Tanmateix, si vols saber directament alguna cosa més o demanar consell sobre algun d’aquests afegits del navegador, pots fer arribar un comentari i et dic més coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.