dimecres, 5 de març del 2014

Instruments d’orquestra i bancs de sons

Alguns recursos que he cercat per preparar activitats didàctiques que utilitzen petits clips de so per identificar instruments: http://www.beginband.com/sndclips.shtml A aquest, si fas clic amb el botó dret et permet descarregar els petits fitxers de so (mp3) de cada instrument. Alternativament, fent-hi clic els reprodueix al navegador.

Aquest recurs també m'ha agradat molt: http://www.philharmonia.co.uk/explore/instruments. Està en anglès.... però tens un breu vídeo on demostra com sona cada instrument. Tenen, per cert, un canal a Vimeo amb centenars d'exemples.

Aquí tens trocets de composicions de Britten als quals és més prominent un instrument o un altre: https://archive.org/details/BrittenYoungPersonsGuideToTheOrchestrasargent1946. També es poden descarregar els mp3 de cadascun.

http://www.universal-soundbank.com/ està molt, molt bé, però ves amb compte. A les pàgines dels instruments no facis clic on diu download amb lletra grossa (publicitat, programes espia...): ves directament més avall per veure els fitxers mp3 que es poden baixar directament (allí on diu "Téléchargement en mp3 (clic droit) :")

Algunes coses en castellà en la mateixa línia:
http://enelaulademusicaalfarnate.blogspot.com.es/2012/03/instrumentos-orquesta.html
ttps://sites.google.com/site/comencemosconlamusica/

Segur que hi ha molts més recursos semblants disponibles, si en voleu afegir algun, per favor utilitzau els comentaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.