dijous, 4 de març del 2021

Guia visual: com emportar-me’n el meu Classroom en canviar de centre

Nota: a partir de juliol del 2021 ens han facilitat el procediment perquè, si el centre ho sol·licita, es pot convidar al compte personal d'educació (@educaib.eu) i no és necessari fer la gestió d'afegir a llistes blanques que comentam seguidament. El procediment és essencialment el mateix, amb la diferència de que treballam amb el compte del centre i el d'educaib per poder fer còpies dels nostres cursos o recuperar-los a un altre centre. Més senzill!










Un detall molt important: per poder fer amb èxit aquests passos, és imprescindible verificar una de dues opcions:

opció 1 (la més recomanable): convidar-me al meu compte d'educació (educaib.eu) per fer una còpia i/o recuperar una còpia des del meu compte educaib.eu. Per això el teu centre ha d'haver sol·licitat habilitar aquesta connexió, cosa que es fa un sol cop i probablement ja ho tenen resolt.

opció 2 (més complexa) els usuaris de Google Workspace dels dos centres (al nostre exemple, les escoles A i B) puguin connectar-se entre sí. Això sovint no és possible per defecte: s’ha de fer, per part del coordinador TIC, o la persona responsable de Google per educació a l’escola, una gestió senzill que teniu explicada a un article anterior.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.