dimarts, 6 de novembre del 2012

Congrés Una educación abierta al mundo

Entre els dies 22 i 24 de novembre es celebra a Palma el congrés d'educació Una educación abierta al mundo: los retos educativos  de la diversidad cultural.

Entre els ponents hi ha Asha Miró, Gonzalo Torquemada, Rosa Aparicio i Javier de Lucas.

He fet el disseny del logo del congrés, una imatge que també figurarà als diferents materials elaborats amb motiu de l'esdeveniment.

Aquesta imatge vol ser polisèmica i alegre, i fugir una mica del tòpics visuals associats amb la idea de diversitat.

El manat de llapissos de color, uns més grans, altres més petitons, de diferents colors, però tots ells treballant junts per crear, per fer el món dia a dia, té diferents lectures. A més, hi ha una simpàtica cara mig amagada; un cop l'hagis vist ja no podràs mirar el logo sense veure-la immediatament, sonrient.


Una altra cosa que crec que funciona bé amb el disseny és la possibilitat d'emprar-ne un detall ampliat, per exemple per a fons de pantalla, materials impresos...


I a més, el disseny pot funcionar fins i tot a una sola tinta, quan, per raons econòmiques, s'ha d'estampar en un sol color:




Per resumir, n'estic raonablement satisfet. Sobre tot per ser un disseny que vaig fer a contrarrellotge, literalment vaig tenir unes hores per conceptualitzar-lo i deixar-lo preparat per a la publicació!

Nota: per al disseny final s'ha fet servir un element de clipart amb llicència creative commons: es tracta del globus terrestre (origen: wikimedia.org/wiki/File:Simple_Globe.svg)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.