divendres, 10 de maig del 2013

OneTab

Quan tenim moltes tavelles obertes al Navegador, aquest reté molt memòria de l’ordinador només pel fet de tenir-les accessibles, encara que potser no les visitarem en tota la sessió. A més, ocupen l’espai de pantalla fent que no sigui massa ràpid accedir-hi. Per un altre costat, un dels motius de fer aquestes sessions de navegació, a les quals deixam adreces obertes per tornar-hi al cap d’un  moment, sol ser la recerca d’informació sobre un tema; finalment solem copiar les adreces d’alguna manera per enviar-les a algú altre.

Totes aquestes qüestions són adreçades perfectament per una extensió de Google Chrome anomenada OneTab (i d’altres anàlogues a la resta de navegadors).

La funció principal de OneTab és suprimir totes les tavelles obertes, i consolidar-les en una sola a la qual les url o adreces d’internet figuren en forma de llista:

 Aquesta llista ocupa molta menys memòria RAM i. a més hi podem fer una sèrie de coses: compartir-la com a pàgina web (li assignarà una adreça pública automàticament i fins i tot una imatge de codi QR per si volem compartir-la per a dispositius mòbils); es poden fer múltiples llistes d’adreces, a les quals es pot assignar si s’escau un nom descriptiu; i es poden importar i exportar llistes de les URL.

Per tant, per facilitar una llista d’enllaços es pot estalviar com a mínim un pas: n’hi ha prou amb visitar les pàgines que volguem i afegir-les a un grup de OneTab.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.