dimecres, 28 d’octubre del 2015

Economia (en colors)

Tot i que hi ha docents amb reticències a l’hora de valorar la necessitat d’incloure l’educació financera / econòmica al currículum, el cert és que tenir unes nocions clares i bàsiques del funcionament de la societat en termes econòmics ajuda, i molt, a entendre moltes més coses de la vida real. I a més, proporciona eines per evitar errors greus a l’hora de decidir què i com comprar.


La sèrie de TV3 Economia en colors, amb Xavier Sala i Martin i Tian Riba, és una aportació molt bona en aquest sentit i, sens dubte, esvedindrà un material de referència molt utilitzat a escoles i instituts. Hi ha moltíssims fragments que es poden aprofitar dins de classe per tractar molts temes adients en una gran varietat d’unitats didàctiques o projectes i, per descomptat, els episodis sencers els recomanem, també.

Realment, aquí no només es parla d’economia, sinó de moltes altres coses: innovació, educació, idees, creativitat, emprenedoria, societat, història ... cadascuna d’elles prou interessant per aprofitar-la a l’escola. En particular, al segon episodi, titulat Taronja. On són els nens de desembre? es parla de les necessitats de canvi en l’educació a les societats modernes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.