dilluns, 15 d’abril del 2013

Extensions i aplicacions per a Google Chrome / Chromium

Com ja passa amb la majoria de programes navegadors d’Internet moderns, Google Chrome (o els seus equivalents Chromium (a Linux), Iron Browser i d’altres, pot veure ampliades les seves funcions amb extensions i apps (aplicacions.)

Per afegir extensions i aplicacions al teu Chrome, pots mirar què hi ha que et convengui a la Chrome Store.

Una extensió dota al programa de funcions addicionals, per exemple, per manipular els elements de la pàgina d’una determinada manera, bloquejar anuncis, etc. etc.

Aquesta és  la llista de les extensions que tenc a la meva llista de Chrome, són molt variades! De fet, la majoria estan deshabilitades, perquè a Chrome només porta un segon habilitar-les i no cal reiniciar el navegador. Així no consumeixen memòria innecessàriament.

Per una altra banda, Chrome també permet definir diferents aplicacions (serveis a la xarxa optimitzats per al navegador) que apareixen com a icones per executar-les més fàcilment. Aquestes són més aviat enllaços i, generalment, no consumeixen recursos innecessàriament, ja que només es carreguen un cop s’ha clicat el seu enllaç corresponent. També n’he afegit una col·leccioneta. He advertit que algunes (per exemple les de Aviary) ja no estan disponibles i llavors de capturar aquesta pantalla n’he esborrat unes quantes.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.